Vinder af Advertisers Choice Award
2014 - TraceAd

Vinder af Advertisers Choice Award
2014 & 2015 & 2016 - TraceAd

Vinder af Advertisers Choice Award
2015 - TraceAd

Vinder af Advertisers Choice Award
2016 - TraceAd

Erik Pilgaard HejlskovCEO/Owner, Lånekassen

Det er en fornøjelse at være publisher hos Digital Advisor.

Lånekassen har nu i flere år kørt succesfuldt med Digital Advisors kampagner.

Det er altid nemt at finde det rette materiale og supporten er altid hurtig og hjælpsom. Som formidler af lånetilbud er det vigtigt at kende de rette præmisser for hvert lån. Disse informationer har Digital Advisor altid været gode til at kommunikere.

Andreas LindeCEO, Lead Supply ApS

Digital advisor er en vigtig samarbejdspartner.

I fair-laan.dk og Lead Supply generelt er vi meget tilfredse med vores samarbejde med Digital Advisor. Med Digital Advisor har vi fået en fast account manager, som er proaktiv og giver værdifuld sparring til vores forretning.

I et marked i konstant forandring er det fantastisk at have en samarbejdspartner, som følger markedet tæt og selv er med til at skabe nye muligheder.

Emil Kjær SternbergGeneral Manager, Intelligent Banker Aps

Intelligent Banker ApS har samarbejdet med Digital Advisor siden november 2013.

Igennem årene har Digital Advisor formået at videreudvikle deres platform til at matche vores behov i flere lande.

Specielt forståelsen for at skabe værdi for både medier og annoncører er en af hovedårsagerne til, at Digital Advisor er én af vores største samarbejdspartnere i Norden.

Eksklusive kampagner

Savner du nye kampagner til dine brugere frem for de samme kampagner, som alle netværk har? Så skal du ikke længere lede forgæves.

Digital Advisor har løbende fokus på nye, eksklusive kampagner til dig som publisher. Vi ved, hvor vigtigt det er at lancere nyheder over for dine brugere løbende, uanset om du har et website eller et nyhedsbrev. Som publisher i vores netværk får du ikke alene adgang til nye kampagner – vi sørger også for, at de rent faktisk tjener dig penge og har en god klikattraktivitet. 

Man binder vel ikke tilfredse samarbejdspartnere?

Digital Advisor gør i hvert fald ikke, og vi tror på at det positive samarbejde, der udvikler begge parter er den rigtige vej.

Som publisher i vores netværk får du adgang til alle vores kampagner, og du vil aldrig opleve at få stukket en fortrolighedsaftale eller kontrakt om binding i hånden. Det kan aldrig være til din fordel at binde dig ét sted, kun netværkets.

Er du bundet af en uheldig kontrakt? Så kontakt os i dag, for at høre, hvordan du hurtigst muligt kan blive fri til at vælge din leverandør på

 

[email protected]

Tryg udbetaling til tiden

Vi er stolte af at kunne sige, at vi aldrig har tilbageholdt én eneste udbetaling på baggrund af en tvist mellem os og en annoncør. Vi mener ikke, at det skal være op til dig som publisher at gætte på, om annoncøren nu også betaler netværket på baggrund af en tvist, som du ikke har indflydelse på.

Det er en stor risiko at være hos de netværk der ikke udbetaler, med mindre de har fået pengene ind. Vi mener ganske enkelt, at det er unfair over for dig som publisher.

Derfor kan du altid regne med, at din udbetaling realiseres – hvis ikke vores retningslinjer er brudt. 

Markedets sikreste tracking

Digital Advisor har valgt at bruge et cloudbaseret affiliate - og trackingsystem. Vi er klar over, at der er optimeringsmuligheder i interfacet, men vi vægter sikkerheden i de trackingservere, som er placeret på over fem kontinenter, højere end de sidste skønhedsfix.

Hvad betyder det for dig? At vores systemudbyder aldrig har haft et nedbrud i tracking og sandsynligvis aldrig vil opleve det – med mindre vi rammes af en meteor eller Judgement Day.

Kampagne feed

KAMPAGNENYT 👜 💼
- Svar på to spørgsmål og vind et weekendophold

JUST SOLD har i 4 år taget boligmarkedet med storm. De sørger for at få sat din bolig til salg hos 3-5 af dine lokale ejendomsmæglere.

Du får altså flere mæglere, et salær og opsigelse af aftalen fra dag-til-dag. Lige nu kan du i samarbejde med JUST-SOLD vinde et weekend ophold, ved at svar på to spørgsmål og tilmelde dig deres elektroniske markedsføring.

Læs mere og tilmeld dig kampagnen i vores netværk nu!
... See MoreSee Less

4 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🥗 🥗
- Fitnessboksen laver maden for dig

FitnessBoksen.dk tilbyder sunde færdiglavet måltider - alt du skal gøre er at sætte dig til bordet og nyde dem.
Din kost er langt vigtigere end selve træningen, uanset om du skal bygge muskelmasse eller tabe dig. F.eks. ved en slankekur er din kost afgørende for ca. 90% af dine resultater, hvoraf træningen kun er ca. 10%. Så gør det nemmere for dig selv at ramme dine mål og lad Fitnessboksen stå for madlavningen.

Ansøg kampagnen i vores netværk netop nu!
... See MoreSee Less

4 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 👨🏻👨🏼
- Nu løber du ikke tør for barberskrabere igen

Barberklingen tilbyder abonnement på barberskrabere af høj kvalitet, og sender automatisk nye blade til dig, før du løber tør.

Hvis dette ikke er nok, så tilbyder de også fri fragt i hele Danmark!

Find kampagnen live hos Digital Advisor nu!
... See MoreSee Less

5 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🚗 🚕 🚙
- Falck Vejhjælp, spar penge på din bil.

Falck Danmark's vejhjælp dækker nu også mange af dine udgifter som bilejer med gratis services for op til 2.000 kr.* om året:

✔ 12 x bilvask
✔ 2 x hjulskift
✔ 2 x sæsontjek af bilen
✔ reparation af stenslag
✔ periodisk syn

Alt sammen for bare 89 kr. om måneden!
Læs mere om kampagnen i vores netværk eller tilmeld dig lige her: login.digital-advisor.com/signup
... See MoreSee Less

5 months ago  ·  

View on Facebook

Vi har endnu en spændende stilling hos Digital Advisor - så er du eller en du kender den fødte bogholder, så læs mere om vores nye stilling lige her: digitaladvisor.dk/bogholder.pdf.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!
... See MoreSee Less

5 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🥗 🥗
- Måltidskasser fra Aarstiderne

Aarstiderne tilbyder 100 % økologiske aftensmåltider - inkl. nemme og varierede opskrifter - leveret til dit dørtrin hver uge.
Hos Aarstiderne kan du vælge måltidskasser som Kvikkassen, Livretter, Børnefamiliekassen, MåltidsMixKassen, SlankeKassen, LowCarbKassen eller Kvik-Kvikkassen.

Bestiller du lige nu, får du også en gave med til en værdi á 199 kr.
Find kampagnen i vores netværk!
... See MoreSee Less

5 months ago  ·  

View on Facebook

BLIV EN DEL AF DIGITAL ADVISOR 👀
- Vi mangler flere dygtige hænder i vores danske afdeling.

Kender du en, der brænder for online salg og markedsføring, og som vil gøre en forskel? Så søger vi lige nu en publisher manager til at indgå i vores dygtige team.

Læs mere om stillingen lige her:
digitaladvisor.dk/publisher_manager.pdf
... See MoreSee Less

5 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🥂🍷🍾
- Tilmeld nyhedsbrev og vind 6 flasker Amarone

Supervin tilbyder de bedste tilbud på et stort udvalg af lækre vine. Tilmelder du dig deres nyhedbrev lige nu, så får du udover de bedste tilbud på vin også muligheden for at vinde en kasse Zeni Amarone Classico fra 2013 til en værdi á 1.199 dkk.

Tilbyd dine brugere denne spændende kampagne, hvor der trækkes en ny vinder hver uge!

Læs mere om kampagnen og ansøg den i vores netværk: goo.gl/GdxEhD
... See MoreSee Less

5 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🥗 🥗
- Måltider leveret lige til døren!

Salt og Peber tilbyder hjemmelavet aftensmad leveret lige til døren!
Vælg mellem et stort udvalg af lækre retter, og få tid til at sætte dig ned omkring middagsbordet og nyde et dejligt måltid med din familie.

Kender du også nogen der har en travl hverdag? Så ansøg kampagnen i vores netværk lige nu!
... See MoreSee Less

5 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🥗 🥗
- SundTakeaway måltidskasser

Sundtakeaway.dk tilbyder dine brugere måltidskasser leveret lige til døren - alt de skal gøre, er at varme de lækre og sunde retter.
Der er boom i måltidskasser, så er du ikke allerede medlem af vores netværk med mulighed for at eksponere denne spændende kampagne, så kan du tilmelde dig her: goo.gl/GdxEhD
... See MoreSee Less

5 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 💰🤝
- Tilbud fra dygtige fagfolk!

Med Colego A/S kan du tilbyde dine brugere hjælp fra dygtige fagfolk til et hav af opgaver: advokat, maler, anlægsgartner, catering mm. Brugeren opretter blot sin opgave på Colego og modtager herefter op til 3 tilbud fra relevante fagfolk.

Alt bliver bare lidt bedre, når vi hjælper hinanden. Find kampagnen i vores netværk eller tilmeld dig her: goo.gl/GdxEhD
... See MoreSee Less

6 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🏡 🏡
- Isoleringstjek fra Dansk Totalisolering!

Er varmeregningen for høj og blæser det ind i stuen? Lige nu kan du tilbyde dine brugere et gratis og uforpligtende isoleringstjek fra Dansk Totalisolering. Har dine brugere et hus fra før 1980, så er der øget chance for, at lige netop dine brugere, kunne få gavn af dette tilbud.

Læs mere om kampagnen i vores netværk.
Du kan også tilmelde dig vores netværk, ved at følge linket her: goo.gl/GdxEhD
... See MoreSee Less

6 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🏆🏆
- Vind 3.000 til en valgfri butik med Natur-Energi.

Dine brugere vælger selv, til hvilken butik de ønsker deres gavekort, f.eks. H&M, Matas, Billetlugen, Elgiganten eller Fætter BR.

Udfyld blot formularen og du deltager i konkurrencen. Ved tilmelding giver du samtidig Natur-Energi lov til at kontakte dig med gode tilbud på energibesparelser.
... See MoreSee Less

6 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🏡 🏠
- Bestil gratis huskatalog!

Milton Huse tilbyder dine brugere massere af inspiration til deres drømmebolig. Hvis dine brugere drømmer om arkitekttegnede huse til typehuspriser, så ansøg kampagnen i vores netværk.
... See MoreSee Less

6 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 📚📚
- Digital lektiehjælp

I samarbejde med Blue Energy kan du tilbyde din brugere og deres børn digital lektiehjælp - både til folkeskolen og gymnasiet.

Lige nu er der en 14 dages gratis prøveperiode, som ophører automatisk.
... See MoreSee Less

6 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🏡

Bo Bedre er Danmarks største og bedste boligblad om indretning, design og shopping til boligen!

Tilbyd dine brugere 6 numre af BO BEDRE + en Frame dekorations bakke for kun 258 kr. inkl. fragt.

#affiliate #kampagnenyt #boligtrends #frame
... See MoreSee Less

6 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 📹⌚️
- gadget, tech og gear hos Gearexperten.

Mangler du foreksempel et actionkamera til den kommende skiferie, så kan du lige nu få 12% rabat på hele dit køb ⛷

Ansøg kampagnen i vores netværk, eller blive en del af det lige her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #gadgets #januarrabat
... See MoreSee Less

6 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🏡🏡

Fyrer du for gråspurvene, nu hvor frosten har ramt Danmark? ❄️
I samarbejde med Jydsk Tagteknik kan du lige nu tilbyde et gratis energitjek med termografi - så ved du præcis hvor varmen slipper ud.

Dine brugere får ligeledes en detaljeret hus rapport med vedligeholdelses tips, løsningsforslag til energibesparelser og evt. reparationer.

Hjælp dine brugere med at spare penge på varmeregningen - ansøg kampagnen i vores netværk nu!

#affiliate #energitjek #termografi #sparpenge
... See MoreSee Less

7 months ago  ·  

View on Facebook

NYT KAMPAGNETILBUD 👓

Louis Nielsen holder udsalg!
Briller inkl. enkeltstyrkeglas fra kun 100 kr.

👀 Hjælp dine brugere til bedre at kunne se dine kampagner, ved at ansøge kampagnen i vores netværk. Hvis du ikke er tilmeldt, så kan du blive det lige her: goo.gl/GdxEhD

#Affiliate #kampagnetilbud #Nytår #Nytsyn
... See MoreSee Less

7 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🗞🗞

Tilbyd dine brugere BT eller Berlingske - hver dag for hhv. 49 og 99 kr. den første måned!

Tilbuddet gælder t.o.m. den 13 februar 2017 - så skynd dig at tilmelde dig kampagnen i vores netværk allerede nu.

#affiliate #kampagnenyt #nyheder
... See MoreSee Less

7 months ago  ·  

View on Facebook

Digital Advisor har tilføjet et nyt billede. ... See MoreSee Less

7 months ago  ·  

View on Facebook

Digital Advisor ønsker alle en glædelig jul 🎄🎁 ... See MoreSee Less

7 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🎁🇳🇴

Svært ved at finde en julegave, eller tiden til at købe den?

GO DREAM tilbyder unikke oplevelses gaver, som vil blive husket. Og så kan gavekortene bestilles direkte til din e-mail 📧

Hjælp dine brugere med årets julegaveindkøb ved at ansøge kampagnen i vores netværk.

#affiliate #kampagnenyt #oplevelsesgaver #julegaver
... See MoreSee Less

7 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT ✈️

Stress, mange mennesker og rejsedage hører julen til - kender du nogen som skal ud og rejse? Flypenge hjælper dine brugere med at opnå kompensation ved forsinkelse, aflyste eller overbookede fly - helt op til 4.500 kr. per passager.💰

Hjælp dine brugere gennem julens ræs, ved at ansøge kampagnen i vores netværk!

#kampagnenyt #affiliate #julerejser #fairflyrejser
... See MoreSee Less

7 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🌎

Kender du én som ikke ønsker sig noget til jul? Så giv et Planfadderskab i julegave og hjælp børn i nød. Det koster kun 5 kr. om dagen!

Tilbyd dine brugere denne anderledes julegave, ved at ansøge kampagnen i vores netværk.

Er du ikke medlem, kan du ansøge lige her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #anderledesjulegave #hjælphvordukan
... See MoreSee Less

7 months ago  ·  

View on Facebook

Hos Digital Advisor elsker vi julegaver fra vores samarbejdspartnere 🎁

Disse amerikanske snacks fra Munchbox, blev modtaget med stor glæde på kontoret 🇱🇷😋

Du kan også tilbyde Munchbox til dine brugere - find kampagnen i vores netværk!

#Munchbox #amerikanskesnacks #julegaver
... See MoreSee Less

8 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 📺

God underholdning er et must i en kold og travl december måned.
Hos Viasat kan dine brugere lige nu få Total-pakken gratis i én måned med de bedste film, serier, sport og børneunderholdning på 65 tv-kanaler!

Ved køb af Total-pakken er det ligeledes gratis at se tv på mobil og tablet i to mdr. Og så er oprettelse og installation også gratis!

Ansøg kampagnen i vores netværk, eller tilmeld dig her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #tvpakker
... See MoreSee Less

8 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 😁💰

Hjælp dine brugere med at indhente de bedste tilbud på deres næste tandbehandling. Tandbud.dk tilbyder 3 gratis og uforpligtende tilbud fra lokale tandlæger indenfor 24 timer.

Ansøg kampagnen i vores netværk!

#affiliate #kampagnenyt #kariusogbaktus
... See MoreSee Less

8 months ago  ·  

View on Facebook

JULEKALENDERNYT 🎁
- Årets julekalender fra Middelfart Sparekasse

Vind en ekstra julegave i Middelfart Sparekasses julekalender hver dag fra den 1. til den 24. december. Bag hver kalenderlåge gemmer sig et spørgsmål, og alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i konkurrencen om gavekort á 500 kr.

Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du desuden et ekstra lod i konkurrencen om julekalenderens hovedpræmie – en MS Fokus-konto med 5.000 kroner.

Giv dine brugere chancen for at få en ekstra gave!
... See MoreSee Less

8 months ago  ·  

View on Facebook

JULEKALENDERNYT 🍴🎁❄️

MENY er klar med dette års julekalender, som får mundvandet til at løbe 😛

Den samlede præmieværdi er 50.000 kr. fordelt på hele 75 præmier! Quiz med hver dag mellem 1. og 24. december og deltag i dagens konkurrence.

Psst… Tilmelder dine brugere sig før d. 1. december, er de med i lodtrækningen om 10 gavekort a 500 kr.

Så ansøg kampagnen allerede nu!

#affiliate #kampagnenyt #julekalender2016 #madgaver
... See MoreSee Less

8 months ago  ·  

View on Facebook

JULEKALENDERNYT - CPC 🚘❄️🎁

Vi er virkelig kommet i julestemning hos Digital Advisor, og kan du byde velkommen til Volkswagens julekalender 2016!

Lad dine brugere quizze med og giv dem muligheden for at vinde en kør-selv-ferie i Tiguan (værdi. 20.000 kr.). Der er udover hovedpræmien en flot række dagspræmier samt ekstra store adventspræmier hver søndag!

Vil du ikke gå glip af denne julekalender, så ansøg kampagnen nu, eller tilmeld dig vores netværk: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #julekalender2016 #Tiguan
... See MoreSee Less

8 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT ❄️🎁

BRFkredits Julekalender 2016 er netop lanceret hos Digital Advisor.
Her får dine brugere muligheden for at blive klogere på boligøkonomi og samtidig vinde gavekort, hotelophold, køkkenudstyr samt meget andet.

Den 24. december trækkes lod om tusindvis af kroner💰

Ikke medlem af vores netværk? Tilmeld dig her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #boligøkonomi #julekalender2016
... See MoreSee Less

8 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 👠👞👢

Vi har to nye CPC julekalendere klar fra Skoringen til DK og NO:

Der er præmier hver dag fra den 1-24 december, og hovedpræmien er:
ÈT ÅRS FORBRUG AF SKO TIL EN VÆRDI A 10.000 kr. 😅

Giv dine brugere muligheden for at signe-up før den 1 december, så deltager de ligeledes i lodtrækningen om 10 x gavekort a 500 kr. – ansøg kampagnen i vores netværk nu, eller tilmeld dig her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #årsforbrugafsko #julekalender
... See MoreSee Less

8 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 💰

Vi har endnu en spændende kampagne klar hos Digital Advisor:
Forsikringtjekker - giv dine brugere muligheden for at se, hvad de kan spare på deres forsikringer med 3 gratis og uforpligtende tilbud.

Ansøg kampagnen i vores netværk!

#affiliate #kampagnenyt #sparpenge #blivforsikret
... See MoreSee Less

8 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🤗

Hjælp dine brugere med julens ønskeseddel 📜

Hos Gear eXperten fås alt i VR, tech, gear og gadgets til gode priser – og så tilbyder de dine brugere gratis fragt.

Ansøg kampagnen i vores netværk, eller tilmeld dig her: goo.gl/GdxEhD
... See MoreSee Less

8 months ago  ·  

View on Facebook

Har du husket at tilbyde dine brugere noget nyt?

#affiliate #valg2016 #prøvnogetnyt
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT OG KONKURRENCE 🏆

Mulighed for at vinde en iPad Air og Macbook Air til en værdi af 12.298 kr. med Fibia.

Alt dine brugere skal gøre, er at deltage i Fibiaquizzen. Jo flere rigtige svar, jo flere lodder får dine brugere i konkurrencen.

Ansøg kampagnen i vores netværk, eller tilmeld dig her: goo.gl/GdxEhD

#kampagnenyt #affiliate #Fibia #vindappleprodukter #fibernet #fremtiden
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

Stort tillykke til Niklas, som havde fødselsdag i går 🇩🇰.
Det skal fejres med kage, sang og flag - så det får Niklas selvfølgelig 🎂 HURRA HURRA HURRA!
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🙋

Undgå at betale for meget!💰

Netop nu, kan du give dine brugere muligheden for at spare penge - tilbyd dem et GRATIS forsikringstjek hos Alka!

#affiliate #kampagnenyt #forsikring #alka
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🚘🚨

Hos Alm. Brand kan dine brugere lige nu få gratis vejhælp i ét år for 0 kr. ved køb af Alm. Brand bilforsikring, som giver dine brugere fleksibilitet til at vælge, hvordan og meget de vil dække.

Tilbuddet gælder t.o.m. 30. november 2016 for alle nye kunder.

Ansøg kampagnen i vores netværk, eller bliv medlem her: goo.gl/GdxEhD

#kampagnenyt #affiliate #almbrand #vejhjælp
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🍭🍪🍬

Elsker dine brugere alt amerikansk, eller har de blot en sød tand? Så kan du nu tilbyde dem en æske hver måned med varierende amerikanske snacks fra Munchbox.

Ansøg kampagnen i dag, så dine brugere kan nå at få deres Munchbox allerede i næste måned!

#affiliate #kampagnenyt #amerikansk #munchbox
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 📰

Tilbyd fuldt abonnement fra Berlingske i 14 dage for 29 kr.:

🔘 Berlingske.dk
🔘 Business.dk
🔘 E-Avis
🔘 Fysisk Avis

Noget for dine brugere? Så ansøg kampagnen i dag eller tilmeld dig vores netværk: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #berlingske #aviser
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

Vi har samlet et overblik over dennes uges nye kampagner:

💰 LEASY Modus Finans - Lån helt enkelt
🎁 KRIFA julekalender - vind spændende præmier med KRIFA
📱 DukaPC - vind en emporiaSMART
💰 Aros Finans - Kredittkort inntil 100.000 kr.!

Ansøg kampagnen hvis du allerede er i vores netværk, eller tilmeld dig her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #ugenskampagner #kampagnenyt
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🎄

KRIFA’s gratis julekalender et netop lanceret med følgende præmier:

🎁 1. november (á 1.000 kr.)
🎁 1. december (á 1.000 kr.)
🎁 Hver dag i december (á 500 kr.)
🎁 d. 24. december (á 10.000 kr.)

Præmierne er bl.a.: rejsegavekort, stresscoach, supergavekort. biografbilletter, wellnessgavekort, julelækkerier, fitness, overlevelsesgaver.

Skal dine brugere være med i første udtrækning, så skynd dig ind og ansøge kampagnen i dag, eller ansøg vores netværk her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #arbejdslivet #julekalender
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 💰

Du kan nu tilbyde dine brugere Danmarks helt nye lån med op til 2 mdr. afdragsfrihed HVERT ÅR!

NYT lån fra LEASY Modus Finans giver mulighed for at låne op til 50.000 kr. Så let er det: Ansøg med NemID - få svar indenfor 1 time - og pengene udbetalt allerede samme dag.

Ansøg kampagnen nu!

Er du ikke medlem af vores netværk, så tilmeld dig lige her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #nytlån #fyldsparegrisen
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPANJE NYHETER 🇳🇴

To kampanje nyheter fra Aros Finans:

💰 Aros Finans – søke enkelt for inntil 500.000 NOK.
💰 Kredittkort inntil 100.000 NOK

Aros Finans formidler gjestene dine søknad til flere banker, helt kostnadsfritt. De kan selv velge det låne som passer dem og deres drømme beste, og det tar bare 2 minutter.

Les mer om kampanjene i vårt nettverk, eller søke om medlemskap her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #lån #kredittkort
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT OG KONKURRENCE 🎄🎁

Med præcis 2 måneder til jul, kan du nu tilbyde dine brugere en unik konkurrence fra DukaPC - VIND en emporiaSMART telefon og modtag samtidig et tilbud på ét af de billigste mobilabonnementer i Danmark.

Du kan læse mere om kampagnen i vores netværk!
Er du ikke medlem? Så tilmeld dig lige her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #vind #julekonkurrence
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPANJE NYHETER 💰🇳🇴

Vi har nå gleden av å ønske velkommen Polarlån, Norges nye forbrukslån.De besøkende får her muligheden å låne opp til 100.000 NOK, samt mange andre fordeler:

☑️ Sikre søknadsprosessen
☑️ Svar på dagen
☑️Rask utbetaling

Register kampanjen i vårt nettverk, ikke medlem? Registrer her goo.gl/GdxEhD
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🏡

Hjælp dine besøgende med at sælge deres bolig til den bedste pris:

Lige nu tilbyder 3tilbud.com 3 gratis og uforpligtende tilbud fra lokale ejendomsmæglere på dine besøgendes bolig. Dette giver mulighed for at sælge boligen til den højest mulige pris!

Ansøg kampagnen i dag, eller tilmeld dig vores netværk her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #sælgdinbolig
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🙌
- og konkurrence!

Velfac tilbyder lige nu gratis og uforpligtende opmåling af vinduer.
Køber dine besøgende samtidig et produkt fra Velfac, deltager de i lodtrækningen om en Kärcher vinduesvasker til en værdi af 599 DKK - der trækkes en ny vinder hver måned, så længe kampagnen kører.

Giv dine besøgende muligheden ved at ansøge kampagnen allerede i dag, eller tilmeld dig vores netværk her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #nyevinduer #renevinduer
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT💰

Hos Digital Advisor byder vi velkommen til Danmarks NYE online lån fra EK.dk, hvor du kan tilbyde dine brugere følgende:

☑️ Fast lav rente
☑️ Lån fra 10.000 – 50.000 kr.
☑️ Underskriv sikkert med NemID
☑️ Bestem selv hvad du vil bruge lånet til
☑️ Få svar på 1 time fra kl. 8.00 – 22.00 alle dage
☑️ Simpel og sikker ansøgning fra mobil/tablet/computer

Hjælp dine besøgende mod drømmen ved at ansøge kampagnen i dag, eller tilmelde dig vores netværk her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #onlinelån
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🎁🎄

Julen nærmere sig og om 41 dage kan vi åbne den første låge i julekalenderen.

Har du husket at tilbyde dine besøgende muligheden for at skrabe sig til 2412 kr. samt mere end 1.000 andre gevinster i årets julekalender fra Vind.dk?

Ansøg kampagnen, eller tilmeld dig vores netværk her: goo.gl/GdxEhD

#kampagnenyt #affiliate #skrabogvind
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT OG KONKURRENCE 🏆🔑

I samarbejde med Falck giver du dine besøgende muligheden for at blive mere oplyste omkring alarmsikkerhed og sundhedsordninger – alt de skal gøre er at svare på nogle spørgsmål, eller udfylde en formular. Så er de samtidig med i lodtrækningen om at vinde hhv. en Falck fotoalarm til en værdi af 4.068 kr. eller en sundhedsordning.

Ansøg kampagnen, eller tilmeld dig vores netværk her://goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #tryghed #vind
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 💪

Kom i form med #Fitnesskassen som lige nu tilbyder første box for kun 149 DKK – herefter 189 DKK. Fitnesskassen indeholder 5-7 varierende produkter, der hjælper dine besøgende til at komme i bedre form, om det så gælder vægttab eller at opbygge muskelmasse.

Ansøg kampagnen i dag, eller tilmeld dig vores netværk her: goo.gl/GdxEhD

#afilliate #kampagnenyt #komiform #fitnesskassen
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 🏡💰

Digital Advisor har netop lanceret hele 4 nye kampagner i samarbejde med Tjenestetorvet.dk. Her kan du hjælpe dine besøgende med at spare penge, ved at give dem muligheden for at finde det bedste, gratis og uforpligtende tilbud på både alarmer, forsikringer, isolering og varmepumpe.

Ansøg kampagnen, eller tilmeld dig vores netværk her://goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #sparpenge #sammenlignpriser
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGENYT 👀

Ser dine besøgende ikke dine kampagner?

NYT SYN giver lige nu dine besøgende mulighed for at booke en gratis synstest. Ansøg kampagnen i dag, eller tilmeld dig vores netværk her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #nytsyn #gratissynstest
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

KAMPAGNENYT 📱
Konkurrence fra OiSTER!

OiSTER tilbyder lige nu et gratis pristjek af dine besøgendes mobilabonnement – samtidig deltager de i også konkurrencen om at vinde et års mobiltelefoni hos OiSTER! 💰

Ansøg kampagnen i dag, eller tilmeld dig vores netværk her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #mobilpristjek #sparpenge
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

👂🏻KAMPAGNENYT👂🏻

I samarbejde med Dansk HøreCenter, har vi netop lanceret en ny kampagne, hvor du kan tilbyde dine besøgende en uforpligtende og gratis høretest samt afprøvning af høreapparat.

Hjælp dine besøgende med at lytte til livet - ansøg kampagnen i dag, eller tilmeld dig vores netværk her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #lyttillivet
... See MoreSee Less

9 months ago  ·  

View on Facebook

🙂 KAMPAGNENYT 🙂

Byd velkommen til vores nyeste samarbejdspartner, Clinique Noir. Klinikken ligger i hjertet af København, og tilbyder alt inden for skønhed og kosmetik.

Giv dine besøgende eller brugere mulighed for at tilmelde sig deres nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kr. Herudover giver Clinique Noir op til 50% rabat på udvalgte behandlinger i hele oktober måned.

Find kampagnen i vores netværk, eller tilmeld dig nu: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #kosmetik #konkurrence
... See MoreSee Less

10 months ago  ·  

View on Facebook

Så kom efteråret 🌬🍂

... og det betyder oftest regn og rusk. Derfor har vi samlet tre stærke kampagneforslag som passer til årstiden, og som du kan sende ud i dit #nyhedsbrev eller markedsføre på dit website allerede i dag:

🏡 Tjenestetorvet - Isolering af Hus
🏆 Jydsk Tagteknik - Vind Varmepumpe
🚍 Nordicplus - Gratis Gardinbus

Husk løbende at holde øje med vores Facebook side, hvor vi i næste uge lancerer flere spændende kampagner!

God weekend 💪

#erdetfredag #affiliate #fredagstip
... See MoreSee Less

10 months ago  ·  

View on Facebook

🇫🇮 KAMPAGNENYT 🇫🇮

4finance udvider endnu engang samarbejdet med Digital Advisor. Vi har derfor lanceret kampagner for følgende to brands i Finland:

💰 VIVUS.fi
💰 Fleksiluotto

4Finance's produkter er blandt de mest populære og synlige i Skandinavien, og vi er meget glade for at kunne udvide samarbejdet til Finland.

Har du ikke en konto? Tilmeld dig her: goo.gl/GdxEhD

#kampagnenyt #dkmedier #affiliate #fintech
... See MoreSee Less

10 months ago  ·  

View on Facebook

🇫🇮 KAMPAGNENYT 🇫🇮

Digital Advisor udvider endnu engang samarbejdet med Ferratum Group og har netop lanceret deres kampagne i Finland.
Ferratum.fi er et af de mest populære finansieringsselskaber i Finlands hurtigtvoksende kreditmarked.

Herhjemme kender du måske Ferratum.dk som hovedsponsor for OL sølvvinder Sara Slott og retroeventet Vi Elsker 90'erne.

Har du ikke en konto? Tilmeld dig her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #ferratum
... See MoreSee Less

10 months ago  ·  

View on Facebook

🚌 KAMPAGNENYT 🚌

Vi har netop lanceret to spændende kampagner fra vores nyeste samarbejde med UNIGgardin:

✔️ Nordicplus - Gratis Gardinbus
✔️ UNIGgardin - Matcher Alle Priser

UNIGgardins gardinbusser kører rundt i hele landet, og giver mulighed for at og få professionel rådgivning om hvilke gardiner der passer lige præcis til hjemmet. Når du bestiller en gardinbus hos UNIGgardiner og Nordicplus, får du besøg af en professionel gardinmontør der foretager opmåling, giver dig tilbud og opsætter din nye gardiner.

Find kampagnen i vores netværk allerede nu, eller tilmeld dig her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #gardinbus
... See MoreSee Less

10 months ago  ·  

View on Facebook

🏡🏆 KAMPAGNENYT 🏡🏆

Konkurrence fra Jydsk Tagteknik!

I samarbejde med Jydsk Tagteknik A/S, har vi netop lanceret en rigtig fed kampagne, hvor dine besøgende har mulighed for at vinde en #varmepumpe til en værdi af 18.000,-

Svar på ét enkelt spørgsmål og indtast dine kontaktoplysninger, så er du med i konkurrencen.

Find kampagnen i vores netværk allerede nu, eller tilmeld dig her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #konkurrence
... See MoreSee Less

10 months ago  ·  

View on Facebook

Når gæsterne har læst op på vores værdier 🍰💪

#affiliate #kage #kageupdate
... See MoreSee Less

10 months ago  ·  

View on Facebook

🚗🏆 KAMPAGNENYT ➡️ Klikkampagne!

Er du klar til søndag?

Der lancerer vi nemlig en superfed Klikkampagne fra LIDL!

Giv dine brugere mulighed for at vinde en SKODA Citigo fra på søndag.

Ansøg kampagnen allerede nu så du er klar, eller tilmeld dig her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #konkurrence #CPC
... See MoreSee Less

10 months ago  ·  

View on Facebook

🇸🇪 KAMPAGNENYT 🇸🇪

4finance (står bag VIVUS.dk og Zaplo i Danmark) udvider samarbejdet med Digital Advisor. Vi har derfor lanceret kampagner for følgende to brands i Sverige:

💰 VIVUS.se - Låna kostnadsfritt!
💰 Onea.se - Flexibla lån

4Finance's produkter er blandt de mest populære og synlige i Danmark, og vi er meget glade for at kunne udvide samarbejdet til vores naboland, Sverige.

Har du ikke en konto? Tilmeld dig her: goo.gl/GdxEhD

#kampagnenyt #dkmedier #affiliate #fintech #affiliatese
... See MoreSee Less

10 months ago  ·  

View on Facebook

Top 3 kampagneforslag til næste uge!

🏆 Sport-Net - Vind 2.000 kr. (ny)
🏡 Tjenestetorvet - Isolering (ny)
👠 Easyshoes.dk - Få 10% rabat (ny)

Husk at holde øje med vores Facebook side, hvor vi i næste uge lancerer flere spændende kampagner til nyhedsbreve!

God weekend 💪

#affiliate #konkurrence #kampagnenyt #ide
... See MoreSee Less

10 months ago  ·  

View on Facebook

👞👠 KAMPAGNENYT 👞👠

Byd velkommen til vores seneste annoncør - Easyshoes.dk!

Hos Easyshoes.dk kan du købe sko til både børn og voksne. Der er sko fra populære mærker som Vagabond, Ecco og Tamaris, og uanset hvad du køber, får du følgende fordele:

✔️ fri fragt
✔️ gratis ombytning
✔️ 60 dages returret

Kampagnen er klar til dine besøgende. Hent den nu, eller tilmeld dig her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #sko #erdetfredag
... See MoreSee Less

10 months ago  ·  

View on Facebook

☀️️ KAMPAGNENYT ☀️

Er dine besøgende sportsinteresserede? ⚽🏸

Digital Advisor indgår samarbejde med Sport-net.dk.

Det har resulteret i en superfed sign-up kampagne, hvor dine besøgende kan tilmelde sig Sport-Net.dk's nyhedsbrev, og samtidig deltage i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kr. til deres webshop.

Sport-Net.dk er en dansk webshop med målsætningen om at gøre dig bedre til din sport eller hobby ved at vejlede korrekt omkring de mange sportsprodukter, der findes på Sport-net.dk - primært #badminton og #håndbold.

Ansøg kampagnen i dag, eller tilmeld dig vores netværk her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #konkurrence
... See MoreSee Less

10 months ago  ·  

View on Facebook

☀️ KAMPAGNENYT ☀️

Så er der ny kampagne fra vores samarbejdspartner Tjenestetorvet.dk, hvor du nu kan tilbyde dine brugere/besøgende at indhente tre tilbud på isolering af din bolig 🏡

Få kvalificeret rådgivning, sammenlign flere tilbud og find bedste/billigste løsning - det er gratis og uforpligtende!

Find nyheden i vores system, eller tilmeld dig og få adgang i dag: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt #isolering
... See MoreSee Less

10 months ago  ·  

View on Facebook

☀️ KAMPAGNENYT ☀️

Digital Advisor udvider samarbejdet med Ferratum Group, og lancerer i dag Ferratum.no.

Ferratum er et af de mest populære udlån i Danmark, derfor er vi meget glade for at kunne annoncere, at vi nu også har deres norske kampagne klar.

Har du ikke en konto? Tilmeld dig her: goo.gl/GdxEhD

#kampagnenyt #dkmedier #affiliate
... See MoreSee Less

10 months ago  ·  

View on Facebook

Nyder du også det gode vejr?

For mange danskere betyder det gode sensommervejr at flere af døgnets timer bruges udenfor. Af samme årsag, falder købetrangen generelt på nettet, når vejret er godt i en kortere periode. Det er helt naturligt at mobilen og laptoppen gemmes væk til fordel for en by- eller strandtur. Det er et fænomen der især forstærkes i vores verden, da vi kun arbejder med generering af salg.

Hvad med dig, har du også oplevet en faldende omsætning, når vejret er godt?

#godfredag #dkmedier #affiliate #ecommerce
... See MoreSee Less

11 months ago  ·  

View on Facebook

☀️ KAMPAGNENYT ☀️

Vi har en finsk og en norsk kampagne klar for NoZnore, hvor du kan tilbyde dine besøgende at prøve en højkvalitet snorkeskinne - lige nu til introduktionspris.

Har du ikke en konto? Tilmeld dig her: goo.gl/GdxEhD
... See MoreSee Less

11 months ago  ·  

View on Facebook

📰 KAMPAGNENYT 📰

✔️ Prøv BT i 14 dage for kun 14 kroner!

BT lancerer i dag et nyt attraktivt tilbud til alle danske husstande, der ikke har abonneret på avisen inden for de seneste seks måneder.

Kampagnen ligger klar, så du kan tilbyde dine brugere dette nye supertilbud. Nærmere betingelser finder du på kampagnen.

Har du ikke en konto hos os? Tilmeld dig her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #kampagnenyt
... See MoreSee Less

11 months ago  ·  

View on Facebook

📰 KOMMENDE KAMPAGNE 📰

I morgen (mandag) lancerer vi en lækker kampagne fra en kendt, dansk avis.

Hold dig opdateret her på siden, hvor vi afslører navnet og budskabet i morgen tidlig!

#godsøndag #kampagnenyt #affiliate
... See MoreSee Less

11 months ago  ·  

View on Facebook

Digital Advisor har tilføjet et nyt billede. ... See MoreSee Less

11 months ago  ·  

View on Facebook

Top 3 kampagneforslag til mandag!

🚘 Q8 Low RisQ
🏡 Verisure - Tjek dit alarmbehov
🎸 Mit Femina - Vind koncerbilletter

Husk at holde øje med vores Facebook side, hvor vi i næste uge lancerer flere spændende kampagner til nyhedsbreve!

God weekend 💪

#erdetfredag #affiliate #fredagstip
... See MoreSee Less

11 months ago  ·  

View on Facebook

Hvad skal du bruge din fredag på?

Fredag er en fantastisk mulighed for at analysere arbejdsugen - hvad gik godt, hvad gik mindre godt, og hvad skal jeg fokusere på i næste uge?

Udover næste uges kampagnelanceringer inden for aviser, kontaktlinser, udlån og forsikring, kan vi se tilbage på følgende sucessfulde lanceringer i indeværende uge:

👍🏻 Aktivt Lån
👍🏻 ASE - Vind stresscoach
👍🏻 Verisure - tjek dit alarmbehov
👍🏻 Mit Femina - vind koncerter
👍🏻 NoZnore - stop snorken
👍🏻 Q8 Low RisQ - selvrisiko for kun 88 kr/md.

Så, hvis du er i tvivl om, hvad du skal bruge din fredag på, så er her i hvert fald inspiration ☺️
... See MoreSee Less

11 months ago  ·  

View on Facebook

🚗 KAMPAGNENYT 🚗

Q8 Low RisQ er en tillægsforsikring til dig, der elsker din bil, men er knap så vild med din selvrisiko.

✔️ Koster kun 88 kr/md.
✔️ Kan knyttes til hvilken som helst bilforsikring
✔️ Få 3 x Årstidens Superpolering med i købet

Har du ikke adgang til vores kampagner? Tilmeld dig med det samme her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #affiliateprogram #bilforsikring
... See MoreSee Less

11 months ago  ·  

View on Facebook

NYE KAMPAGNER NÆSTE UGE

Har du et website eller nyhedsbrev med fokus på:

📰 Aviser
👓 Kontaktlinser
💰 Udlån
🏠 Forsikring

Så glæd dig til næste uge, hvor vi lancerer nye, spændende kampagner inden for de fire kategorier.

Følg med her på siden og få besked med det samme!

#affiliate #affiliateprogram #annoncering
... See MoreSee Less

11 months ago  ·  

View on Facebook

👃 KAMPAGNENYT 👃

Bliv kvit med snorken!

Hver nat kæmper mange mennesker for at komme til at sove på grund af snorken. Tilbyd dine brugere NoZnore™ og stop snorken på en behagelig og let måde – og forbedre din søvn og dit ægteskab 💒

✔️ Slut med dårlig søvn
✔️ Slut med kogende vand
✔️ 30 dages prøveperiode

Har du ikke en konto? Tilmeld dig her: goo.gl/GdxEhD

#affiliate #affiliateprogram #stopsnorken #fåminnattesøvntilbage
... See MoreSee Less

11 months ago  ·  

View on Facebook

I dag er en helt speciel dag. I dag kan vi nemlig byde velkommen til hele to nye ansigter på kontoret!

Christian (th) er ikke helt ny i gamet, og har allerede arbejdet hos Digital Advisor de seneste syv måneder sideløbende med sine studier. I dag starter han så fuldtid som del af sit praktikforløb på sin kandidat. Christian vil blive ansvarlig for salg til annoncører – med andre ord lande nogle spændende kampagner til alle vores mediepartnere.

Jonas starter i dag som praktikant hos Lesivo, der deler kontor med Digital Advisor. Her skal han være med til at udvikle Lesivos's banebrydende App til de tre vigtigste mobile platforme: #IOS (iPhone), #Android og #Windows.

Vi glæder os til samarbejdet med jer.

Velkommen på holdet ☺️ 🎂

#nyeansigter #younailedit
... See MoreSee Less

11 months ago  ·  

View on Facebook

🎶 KAMPAGNENYT 🎶

Vind koncertbilletter i ½ år!

Nu kan du tilbyde dine brugere medlemsskab af FEMINA's fordelsprogram Mit FEMINA, hvor brugeren og en ledsager samtidig kan vinde All Access til alle Livenations koncerter (og det er mange) i et halvt år!

#affiliate #affiliateprogram #konkurrence #koncertbilletter
... See MoreSee Less

11 months ago  ·  

View on Facebook

🎂🎂🎂 VI BLIVER 3 ÅR I DAG 🎂🎂🎂

I dag er det tre år siden vi gik live. Det fejrer vi naturligvis med MASSER af kage resten af dagen 🙂

Tak til alle jer som gennem årene har været med til at sikre nordiske forbrugere de bedste tilbud og kampagner.

Rigtig god (varm) weekend 🌞

#jublilæum #fødselsdag #kage #affiliate #affiliatemarketing
... See MoreSee Less

11 months ago  ·  

View on Facebook

☀️ KAMPAGNENYT ☀️

Sidder du inden for i det gode vejr? Så se her!

Verisure har lanceret en ny kampagne, hvor du kan teste dit alarmbehov igennem et par spørgsmål.

Testen tager ca. et minut, og du får at vide, om du er dækket korrekt.

TIP: Kampagnen er især god til nyhedsbreve!
... See MoreSee Less

11 months ago  ·  

View on Facebook

Har du et nyhedsbrev?

Så har vi lige nu en superfed telemarketing-kampagne med præmie fra ASE:

✓ VIND en Stresscoach
✓ Få 10 gode råd om at slippe for stress
✓ Meget høje konverteringsrater!

Hvis du ikke allerede har en konto hos os, så skynd dig at tilmeld dig goo.gl/xloDKT

#affiliate
... See MoreSee Less

11 months ago  ·  

View on Facebook

HATTRICK!

Vi er vildt stolte over at vinde TraceAd's Affiliate of The Year igen i år!

Det uafhængige tracking system TraceAd udnævner hvert år det bedste Affiliate Netværk på baggrund af feedback fra deres annoncører.

For tredje år i træk vinder Digital Advisor prisen som bedste netværk i Danmark.

Bare rolig - vi hviler ikke på laurbærrerne, og vi vil fortsætte med at hjælpe vores annoncører med at skabe de bedst performende kampagner til vores mediepartnere.
... See MoreSee Less

11 months ago  ·  

View on Facebook

Byd velkommen til Aktivt Lån, en helt ny dansk lånekampagne i vores netværk!

- Lån op til 50.000 kr.
- Få svar i løbet af få minutter
- Underskriv med NemId

Tjek kampagnesiden ud her: www.aktivtlån.dk

Har du ikke allerede et login hos os? Tilmeld dig og få adgang til kampagnen allerede i dag: goo.gl/xloDKT
... See MoreSee Less

11 months ago  ·  

View on Facebook

When 2 kilos of Matador mix is introduced to the office, it will take exactly one day to finish all of it.
Some would say it may be a bit much, but holy smoke, did things happend on a sugar rush like that. 🙂
Have a splendid weekend and enjoy the summer weather!
... See MoreSee Less

1 years ago  ·  

View on Facebook

Time to celebrate! Congratulations Rasmus on your birthday last saturday.
Even though it was in the weekend we need to celebrate with flags and cake today.
We all hope you've had a great "second" birthday.
... See MoreSee Less

1 years ago  ·  

View on Facebook

Congratulations Sabine with a well done and turned in Bachelor project!
So now we will have an extra employee full-time until school starts again.
We were so excited for Sabine that we had to have a pre-celebration cake!
... See MoreSee Less

1 years ago  ·  

View on Facebook

Congratulations to Signe on her 2 years’ anniversary at Digital Advisor today.
Having Signe as a colleague for the past 2 years has been an absolute pleasure and we are convinced the future will be just as great! Congratulations!
... See MoreSee Less

1 years ago  ·  

View on Facebook

When the boss turns 40, we better pull out the heavy party-guns! Congratulations on this great sunny day Rune, we all hope you will have a fantastic day! ... See MoreSee Less

1 years ago  ·  

View on Facebook

When the boss turns 40, we better pull out the heavy party-guns! Congratulations on this great sunny day Rune, we all hope you will have a fantastic day! ... See MoreSee Less

1 years ago  ·  

View on Facebook

Ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt udbetaler I?
Vores standardudbetaling er 40 dage.

Giver I gode priser?
Ja, vi ligger i toppen i markedet.
Hertil udbetaler vi også et fair cut, selvom vi har en kampagne alene. Andre netværk udbetaler kun 40-50% af leadprisen til dig som publisher, hvis de har den alene. Det er hverken fair over for dig, eller annoncøren.

Hvilke lande dækker I?
Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Hvilken type kampagner har?
CPC, CPL og CPA.

Hvilke brancher dækker I?
Primært Finans, A-kasser og Telekom. Hertil dækker vi mange mindre nicher.