SEO

Om os

Digital Advisor er et performancebaseret marketingsbureau med kontor i Aarhus. Virksomheden blev grundlagt i 2013 med en klar vision om at levere værdifulde samarbejdsaftaler mellem annoncører og publishers, og derigennem skabe vækst og digitale synergier.

Vores affiliate netværk har siden begyndelsen ekspanderet lineært. Dette har resulteret i, at vi i dag består af hele 15 medarbejdere, som komplimenterer hinanden på tværs af kompetencer, uddannelsesbaggrunde og arbejdsområder. Fælles for alle er dog, at vi har en klart mål om at levere værdifulde samarbejdsaftaler, og være de bedste inden for performancebaseret markedsføring.

En samarbejdspartner
med et langsigtet fokus

Hos Digital Advisor har vi fælles interesse i at dyrke langsigtet og seriøse samarbejdsaftaler. Vi vil gerne gøre op med branchens til tider blakket ry, og giver derfor fuld transparens og gennemsigtighed fra start til slut på alle dine kampagner.

Hvad end du er annoncør eller publisher får du tildelt en specialist, som betragter dig som ligeværdig partner fremfor kunde. På den måde sikrer vi, at du får tildelt en samarbejdspartner, som har kendskab til dig og din forretning.


Vi kan med stolthed i stemmen sige

Vi har nogle af landets bedst performende kampagner
Vi er førende indenfor performancebaseret salg
Vi har markedets sikreste tracking-teknologi

Kontakt os

Udfyld dine oplysninger, så ringer vi dig op - ellers skriv dit spørgsmål direkte her.