SEO

Det førende affiliate netværk

Digital Advisor er førende inden for performancebaseret markedsføring i Danmark. Hver dag hjælper vi både små og store annoncører med at sikre maksimal performance online.

Gennem vores stærke netværk bestående af både nye tætte - og årelange relationer med de dygtigste medier og influencers, får du adgang til en næsten utænkelig pulje af mediekanaler, som kan markedsføre din service eller produkt, inden for alle tænkelige brancher.

Betal kun
for det vi leverer

Som Annoncør hos Digital Advisor betaler du kun når mediet eller influenceren performer på din kampagne hvilket er med til at sikre, at du får mest muligt ud af dine marketingskroner. Med andre ord ligger uforudsete risici på vores skuldre.

Hvorvidt der afregnes per salg, lead eller klik er noget vi afgør i fællesskab, hvor vi får en fornuftig snak om hvad der er mest hensigtsmæssigt i forhold til netop din kampagne.

Du opretter dig gratis i vores system og betaler kun når mediet eller influenceren performer på din kampagne.

SEO

Dybdegående dataindsigt

Vi har dyb indsigt i, hvordan dine kampagner performer. Det bruger vi dagligt til at performanceoptimere, så du får det maksimale udbytte ud af dine marketingskroner.

Sammen har vi det fulde overblik over din virksomheds performance, samt hvilke medier der performer på din kampagne. Det bruger vi i vores løbende udvikling af din kampagne.

Vi bruger branchens mest avancerede tracking-teknologier, og vi hjælper dig godt i gang vores systemer.Account Manager

Hos Digital Advisor værner vi om relationerne til de virksomheder vi samarbejder med. Du får tildelt en Account Manager, som bliver din sparringspartner og som kommer til at lære dig og din virksomhed at kende.

Rådgivning

Vores Account Managers rådgiver dig blandt andet om valg af rette trafikkanaler, kampagnesammensætning og budskaber, således at du øger din omsætning med den højeste ROI muligt. Vores rådgivning bygger på principper om ærlighed, transparens og argumenter baseret på et solidt datagrundlag.

Fælles interesse

Det eneste du betaler for hos Digital Advisor er når din kampagne giver det ønskede resultat. Derfor har vi en fælles stærk interesse i, at dine kampagner performer.

Et langsigtet fokus

Vi sætter stor fokus på at pleje relationer til alle vores annoncører, medier og influencers. Du er selv med til at forventningsafstemme hvad du vil have ud af vores samarbejde, og vi gør ligeledes vores for, at du altid får den bedste service hvor et langsigtet samarbejde et nøglefokus, som opnås ved en tæt kontakt mellem vores annoncører og Account Managers.

Eksperter i tracking

Vores Account Managers er eksperter i tracking og sikrer sig konstant at dine kampagner kører som de skal.

SEO

Bliv eksponeret på de rette medier

Vi rådgiver dig om præcis hvilke medier eller influencers der giver bedst mening at samarbejde med i forhold til netop din kampagne. Vi ved at ikke to cases er ens, og derfor udvikler vi, i samarbejde med dig, den bedst tænkelige digitale mediestrategi til netop dit brand eller virksomhed.

Kvalitetstrafik

Vi ved at brand-safety er vigtig for dig. Af den grund ligger vi enormt meget energi i at sikre, at vi har de mest troværdige medier på markedet og benytter os bl.a. af whitelisting af medier.

Vi screener vores samarbejdspartnere for at sikre, at vi ikke arbejder med medier der kan være til skade for dig og dit brand. Du har naturligvis selv indflydelse på hvilke af vores whitelisted medier du kunne tænke dig at blive eksponeret på.

Kontakt os

Udfyld dine oplysninger, så ringer vi dig op - ellers skriv dit spørgsmål direkte her.