SEO

Det førende affiliate netværk

Digital Advisor er førende inden for performancebaseret markedsføring i Danmark. Hver dag hjælper vi både små og store annoncører med at sikre maksimal performance online.

Gennem vores stærke netværk bestående af både nye tætte - og årelange relationer med de dygtigste medier, får du adgang til en næsten utænkelig pulje af mediekanaler, som kan markedsføre din service eller produkt, inden for alle tænkelige nicher.

Dybdegående dataindsigt

Vi har dyb indsigt i, hvordan dine kampagner performer. Det bruger vi dagligt til at performanceoptimere, så du får det maksimale udbytte.

Som annoncør hos Digital Advisor får du også indsigt i disse data, så du hele tiden har et overblik over performance.

SEO


Hos Digital Advisor får du en Account Manager, hvis fornemmeste opgave er at forbedre performance på dine kampanger

Account Manager

Rådgivning

Vores Account Managers vigtigste opgave er, at rådgive dig om valg af rette trafikkanaler, kampagnesammensætning og budskaber, således at du opnår dit ønskede resultat. Vores rådgivning er ærlig, transparent og datadreven.

Et langsigtet fokus

For os er et langsigtet samarbejde et nøglefokus, som opnås ved en tæt kontakt mellem vores annoncører og Account Managers.

Fælles interesse

Det eneste du betaler for hos Digital Advisor er når din kampagne giver det ønskede resultat. Derfor har vi en fælles stærk interesse i, at dine kampagner performer.

Eksperter i tracking

Vores Account Managers er eksperter i tracking og holder dig i hånden indtil alt på dine kampagner er kørende.

SEO

Bliv eksponeret på de rette medier

Vi kan rådgive dig om præcis hvilke medier det giver bedst mening at markedsføre sig på – og vi ved, at ikke to cases er ens. Derfor kan vi udvikle den bedst tænkelige digitale mediestrategi til netop dit brand eller virksomhed.

Kvalitets trafik

Vi ved at brand-safety er vigtig for dig, og derfor er det også vigtigt for os! Vi ligger meget energi i at sikre, at vi har de mest troværdige medier på markedet som sikrer, at du modtager trafik af høj kvalitet.

Kontakt os

Udfyld dine oplysninger, så ringer vi dig op - ellers skriv dit spørgsmål direkte her.