SEO

Samarbejde med Digital Advisor

Hos Digital Advisor kan du tjene penge på at promovere brands der stemmer overens med dine værdier og som samtidigt matcher dine følgeres interesser.

Du vil blive tildelt en influencer-specialist, hvis opgave er at agere tovholder for dig og de brands du samarbejder med. Specialisten vil komme med forslag til hvilke kampagnesamarbejder der giver bedst mening for dig og din profil, og hvad du reelt kan forvente at få udbetalt for de forskellige kampagner. Influencer-specialisten er samtidigt med til at sikre, at du ikke bliver snydt med løn, og at du altid får udbetalt løn til tiden.

lønbonus ud fra din performance

Digital Advisor er et datadrevet og performancebaseret marketingsbureau hvilket vil sige, at du bliver betalt i kommission. Hvorvidt der afregnes per salg, lead eller klik, er noget vi aftaler i fællesskab ud fra den enkelte kampagne.

Performanceret influencer marketing har den fordel, at vi ved hjælp af avanceret tracking-teknologi kan se hvordan du performer på den enkelte kampagne. Derved giver det os mulighed for at rådgive dig og optimere din kanal så du kun bruger tid på de kampagner, som du tjener allerflest penge på.

Du er naturligvis altid med inde over beslutningsprocessen, og skal give grønt lys til den enkelte kampagne inden vi går videre med et samarbejde.

SEO


Kontakt os

Udfyld dine oplysninger, så ringer vi dig op - ellers skriv dit spørgsmål direkte her.